Tak at si me obtezuji v praci ale kdo to pak udela a nic s tim stejne nedocili. Ja pujdu klidne jinam firem je tisic a lidi v tomhle oboru malo, nebo odjedu pracovat do zahranici. Tohle je nejskromnejsi pražský bordel na svete se slusnymi cestnymi lidmi, proto tam jsem. Ale kdyz budu muset jit dal tak zas jina zkusenost.

Holky z privátů jedou soudní boje

Ja se z toho nezhroutim, co tim chteli ziskat nevim. Preci jestli chceme vyhrat tu peci o dite tak by ho mel ten pravnik uplne zdiskreditovat, 1. doktor mu nabidnul asistenci v tom pripadu, pravnik se mu neozval. 2. pokud pasák zatajil prijmy kvuli SJM a rozvodu, neni tedy financne zajisteni a v pripadu pece o dite je nevyhovujici otec.

Když šlapala v Polsku

Tojsem pravnikovi vsechno rekla a nekona. Nevim jestli to mame vyhrat a zachranit malyho tak musi neco udelat. Vzdyt me poskodili na vsech urovnich – když jsem šlapala chodníky v Polsku a nyní znovu na privátech. Ze zakona mam narok na stejnou zivotni uroven, to vi kazdy a nikdo mi ji nedal.

Právnička, co bojuje za holky z privátů

Ta nova pravnicka, co bojuje za holky na ulici, i v privátech – to pry zastava a umi vybojovat stejnou zivotni uroven. Jinak ostuda, uz dva pravnici,soudy a zadny vysledek. Ja se toho preci nemam ani domahat to mi maji dat automaticky.